Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny.

Mięso mielone z szynki

Soczyste i delikatne mięso z szynki wieprzowej to idealny składnik wielu dań zarówno tradycyjnej kuchni polskiej, jak i egzotycznej. Doskonale nadaje się do takich potraw, jak: klopsiki, rolady, kotlety mielone, gołąbki, szaszłyki, spaghetti czy lasagne.

Mięso mielone z łopatki

Kruche w konsystencji i delikatne w smaku mięso mielone z łopatki wieprzowej to doskonały element dań smażonych, gotowanych oraz duszonych. Stanowi idealny składnik wielu wyśmienitych pieczeni, zapiekanek oraz kotletów.

Mięso mielone wołowe

Soczysta mielona wołowina wyróżnia się swoją miękkością oraz wyjątkowym smakiem. Jej niepowtarzalny aromat czyni ją świetnym składnikiem potraw zarówno surowych, jak i gotowanych, pieczonych oraz smażonych.

Mięso mielone wieprzowo-wołowe

Apetyczna mieszanka świeżej wołowiny oraz wieprzowiny doskonale sprawdza się jako element tradycyjnych potraw polskiej kuchni. Kruchość mięsa oraz wyrazisty smak sprawiają, że jest ono idealnym składnikiem kotletów, różnego rodzaju farszy oraz domowego pasztetu.

Szynka krucha

Od pokoleń przygotowywana z najlepszego mięsa. Staranny proces wędzenia zapewnia kruchość i delikatność mięsa, którego subtelny smak i aromat uświetni każdy posiłek.

made by artflash interactive